Raportti 5

Pelin menu on nyt valmis. Seuraavaksi lähdetään yhdistämään menun ja pelin ensimmäistä vaihetta. Sekä myös perusmekaniikkaa; automaattinen liikkuminen tavaran kohdalle > painamalla tavaraa, se nostetaan > hahmo liikkuu takaisin autolleen > esine “pyyhkäistään” autoon.

Hahmolle tehdään perusmekaniikkoja. Eli käytännössä, miten hahmo liikkuu taloon tavaran luokse. Miten se nostaa tavaran ja kääntyyy ympäri viedäkseen sen autolle. Ja sitten kuinka hahmo heittää tavaran autoon. Sitten kun hahmo on saanut kaikki tavarat autoon, tulee “pop-up”, josta pääsee siirtymään toimistoon.

Ensimmäistä pelikenttää aloitellaan rakentamaan. Aloitus talosta, johon hahmo kävelee hakemaan tavaroita ja josta siirtyy takaisin autoon.

Peliin on myös etsitty uusia tekstuureja, jotka sopisi asuntojen taustatapetiksi ja automatkan taustaksi. Peliin haetaan sopivia ääniä sekä musiikkia lisää, sekä tehdään animaatioita ja vektori-tavaraa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *