Pelin idea

Kuikka Moving Service

Pelin idea

Hullunkurinen mobiilipeli muuttofirmasta, joka auttaa asiakkaitaan muuttamaan A paikasta B. Casual Action, 2D. Unity käytössä.


Pelin kulku

Pelaaja saa soiton asiakkaalta. Pelaaja hyväksyy tai ei hyväksy keikan. Tehtävän hyväksyttyä hän valitsee auton itselleen ja lähtee matkaan. Asiakkaan asunto A pakataan autoon mahdollisimman vähän vahinkoja aiheuttamatta, jonka jälkeen tämä pitää kuljettaa tavarat B asuntoon ja viedä tavarat paikoilleen. Lopuksi pelaaja saa maksun suorituksestaan.
Pelissä maksetaan nopeudesta ja kuinka hyvässä kunnossa tavarat ovat. Peli nopeutuu ruutua painamalla. Muuttovaiheessa pelaaja joutuu swaippailemaan näyttöä, ettei tavarat putoa kädestä muuton yhteydessä. Automatkalla pelaajan tulee varoa töyssyjä ja kumpareita.

Roolit

Teemu S. – Projektinsuunnittelu, koodaus

Anttoni L. – Koodaus

Eemil A. – Koodaus

Mikael P. – Koodaus/ äänet

Tommi K. – Koodaus

Eveliina L. – Sisällöntuotanto blogiin, grafiikat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *